Transport maritim containerizat

Logitrans Romania iti ofera servicii de transport maritim FCL (Full Container Load) si servicii de transport maritim LCL (Less than Container Load).

Cand COSTUL unui transport este primordial, si nu timpul, strabatem oceanele lumii pentru tine!

Transportul maritim reprezinta o activitate economica deosebit de complexa, avand la nivel national cat si international, un rol esential in realizarea circulatiei marfurilor , in vedere intensificarea schimburilor comerciale intre tari aflate in diferite zone geografice ale globului pamantesc.

Din acest motiv, transportul maritim trebuie gandit si organizat atat in functie de necesitatile clientului, cat si pentru asigurarea rentabilitatii si sigurantei marfii transportate.

Si pentru ca suntem o echipa de profesionisti, am dezvoltat logistica de transport si ne-am extins treptat rutele de transport maritim , astfel ca astazi ne putem mandri cu transporturi efectuate cu succes spre porturi din toate colturile lumii, precum Shanghai, Singapore, Hong Kong, Rotterdam, Cape Town, Sydney, New York, Panama, Jebel Ali, indiferent de tipul de transport („door-to-door”, „port-to-door” sau „door-to-port”) sau de tipul de marfa pe care clientul nostru il are de transportat.

Punem la dispozitie atat containere speciale pentru transportul marfurilor generale sau a celor agabaritice, cat si containere frigorifice pentru transportul marfurilor congelate, astfel ca transportul tau sa ajunga la destinatie in conditii de maxima siguranta si in timpul promis.

Transportul este monitorizat pe toata durata sa, incepand de la incarcarea marfii si pana la livrarea acesteia. Logistica de transport si consultanta oferita de colegii nostri specialisti in transport maritim, include si

  • Documentatia de transport necesara;
  • Asigurare pentru marfa transportata;

Va prezentam mai jos, detalii/dimensiuni ale principalelor containere folosite in transportul maritim:

  1. 20′ DC  – 20′ DRY CARGO CONTAINER
  2. 40′ DC – 40′ DRY CARGO CONTAINER
  3. 20′ REEFER – 20′ REFRIGERATED CONTAINER
  4. 20′ FLAT RACK
  5. GARMENTS ON HANGERS CONTAINER ( GOH )

Link-uri utile: Transport rutier; Transport aerian cargo; Asigurare marfa; Echipa Logitrans Romania