Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Industria Textila

Industria de textile si de articole de imbracaminte/incaltaminte are o traditie indelungata, atat la nivel mondial cat si in Romania- unde sunt societati, producatori cu traditie in domeniu, care functioneaza de peste 80 de ani in aceasta industrie si care aduc o contributie importanta in exporturile Romaniei, catre tari Europene sau dincolo de granitele Europei.

Utilajele si echipamentele necesare productiei de textile (masini de cusut, masini de tesut, masini de etichetare sau serigrafiere textile) sunt importate in mare parte de la furnizori cu traditie din Europa sau din spatiul extracomunitar, iar Logitrans contribuie prin solutii de transport personalizate, la intreg procesul de logistica necesar transportului acestor echipamente si accesorii.

Oferim partenerilor nostri consultanta in ce priveste documentatia necesara (si formalitati vamale cand este cazul), timpi rapizi de livrare, depozitarea in siguranta si distribuirea eficienta a produselor in cadrul lantului de aprovizionare.

Prin oamenii nostri instruiti si vorbitori de limbi straine, partenerii Logitrans beneficiaza de solutii optime de transport extinse catre industria Textila & Fashion, in care ei activeaza.

Cum contribuie Logitrans la dezvoltarea Industriei Textile:

Avem capacitatea de a ne sprijini clientii in dezvoltarea afacerii lor, prin receptivitatea, agilitatea si pasiunea cu care oamenii nostri lucreaza de fiecare data, la fiecare solutie de transport oferita, prin flexibilitatea solutiilor de logistica oferite:

  • servicii dedicate de transport pentru textile cu vehicule de tip box, fie standard (pentru marfa coletata) fie vehicule de tip box dotate cu sisteme de bare (pentru transport de textile pe umerase)
  • solutii personalizate de transport in regim de grupaj sau exclusiv pe camioane dotate corespunzator pentru utilaje si echipamente destinate productiei din industria textila (masini de cusut, masini de tesut, masini de brodat, utilaje de croit sau echipamente de etichetare si imprimerie serigrafica)
  • solutii de transport pentru accesorii si materii prime necesare productiei de textile sau piese de schimb necesare utilajelor si echipamentelor textile.

Logitrans identifica, dezvolta și implementeaza soluții personalizate pentru a satisface nevoile unice ale clientilor nostri.

AI NEVOIE DE ASISTENTA?
SOLICITA COTATIE

Completati formularul de mai jos si in scurt timp un reprezentant Logitrans va lua legatura cu dumneavoastra. Va multumim!

Societate Comerciala
Persoana contact (obligatoriu)
Telefon (obligatoriu)
Email
Tip marfa
Greutate
Localitate incarcare
Localitate descarcare
Mentiuni

X
SOLICITA COTATIE
SOLICITA COTATIE

Completati formularul de mai jos si in scurt timp un reprezentant Logitrans va lua legatura cu dumneavoastra. Va multumim!

Societate Comerciala
Persoana contact (obligatoriu)
Telefon (obligatoriu)
Email
Tip marfa
Greutate
Localitate incarcare
Localitate descarcare
Mentiuni

X
SOLICITA COTATIE
ro_RORO
en_USEN de_DE_formalDE it_ITIT es_ESES ro_RORO
+4 0374 038 038