Transporturi frigorifice sau cu temperatura controlata

INDUSTRIA ALIMENTARA


La nivel global, industria alimentara , in special cea a produselor perisabile ,este riguroasa si greu de gestionat din punct de vedere al transportului de marfa, ca urmare a naturii produselor si a conditiilor speciale de transport necesare acestora.

Cu un portofoliu larg de clienti din acest domeniu, oamenii Logitrans si-au dezvoltat in timp  abilitatile și cunoștintele necesare  pentru logistica in transport a acestui tip de produse. Fie ca este vorba de produse perisabile, fie de produse alimentare neperisabile sau produse BIO, oferim solutii de transport optime si siguranta, aducand plus de valoare clientilor nostri din industria alimentara si business-urilor in care acestia activeaza.

Industria alimentara

Cu o politica globala orientata din ce in ce mai vizibil catre zona ECO in ce priveste produsele alimentare si industria alimentara in general, oamenii devin tot mai constienti de efectele negative ale incalzirii globale asupra alimentelor de consum si  prefera achizitiile  de produse BIO . Prin urmare ,  si producatorii de alimente , precum si clientii nostri cu business in zona industriei alimentara , sunt nevoiti sa isi orienteze afacerile in aceasta directie.

Oamenii Logitrans sunt pregatiti in orice moment sa ofere solutii optime de logistica si transport clientilor nostri din acest sector de activitate, sa ofere consultanta privind  documentele necesare si reglementarile UE privind transportul de alimente/produse alimentare, precum si  echipamentele folosite in industria alimentara (vitrine de expunere produse, vitrine frigorifice pentru produsele fresh, automate de cafea sau snack de tip ”vending machines”)

Cum contribuie LOGITRANS la dezvoltarea industriei alimentare

Solutiile noastre de logistica si transport pentru acest tip de produse asigura integritatea marfii, transportul in conditii optime cu vehicule corespunzatoare (dotate cu termodiagrama si echipamente care permit controlul temperaturii, in cazul produselor perisabile), minimizand astfel deteriorarea marfii pe durata transportului si oferind siguranta clientilor nostri.

Carcasele de animale pot fi cu usurinta transportate, agatate cu carlige in containere specializate, cu temperatura controlata.

Iar in situatia in care marfa transportata necesita doua tipuri cu temperaturi diferite de depozitare, in acelasi transport, exista posibilitatea de a utiliza un container prevazut cu perete despartitor pentru a adapta temperatura in functie de mediul optim pentru fiecare marfa in parte.

Dependent de modul de ambalare, de natura produselor transportate sau de urgenta livrarii produselor, oamenii nostri ofera solutii de logistica complexe adaptate nevoilor clientilor din zona industriei alimentare, fie prin :

  • Transport rutier de marfa cu vehicule dotate cu echipamente care permit controlul temperaturii ;
  • Transport maritim containerizat (reefer containers- in caz de solicitare a temperaturii controlate) ;
  • Transport aerian cargo (posibil si cu temperatura controlata) ;
  • Transport multimodal, care poate combina solutiile de transport mai sus mentionate .

In cazul utilajelor si echipamentelor destinate industriei alimentare, cum sunt vitrinele frigorifice pentru produsele fresh, vitrinele de expunere a produselor alimentare sau aparatele automate de cafea/snacks, de tip ”vending” , transportul se realizeaza cu vehicule adecvate, dotate cu rampe speciale pentru manipularea cat mai usoara a echipamentelor la locul de incarcare/descarcare, precum si cu sisteme de chingi de prindere pentru siguranta echipamentului pe toata durata transportului.

Link-uri utile:

Disponibil auto


PHONES

Piatra Neamt +4 0233 282 245
Bucuresti        +4 021 795 7784
Bacau              +4 0234 533 496
Sibiu                +4 0269 708 800
Constanta       +4 0241 482 245

SUPORT         +40 374 038 038

 

PHONE

Piatra Neamt +4 0233 282 245
Bucuresti +4 021 795 7784
Bacau +4 0234 533 496
Sibiu +4 0269 708 800
Constanta +4 0241 482 245

SUPORT +40 374 038 038