Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Agricultura

Cu o industrie agricola in plina dezvoltare in Romania, datorita programelor de finantare Europeana si a initiativei tot mai pronuntate a tinerilor romani de a investi in afaceri Agricole/ferme BIO, Logitrans sustine producatorii romani si participa activ la dezvoltarea acestei ramuri industriale, prin incheierea de parteneriate solide si de lunga durata privind transportul de marfuri sau importul de utilaje si echipamente necesare fermierilor romani.

Cunoscand si respectand in totalitate reglementarile UE in ce priveste transportul de utilaje, Logitrans a dezvoltat in timp parteneriate cu clienti internationali, furnizori/producatori de utilaje si echipamente agricole din comunitatea Europeana din tari ca Franta, Olanda, Germania, Austria, Ungaria, asigurand cu succes transportul utilajelor din aceste tari catre Romania.

Oamenii nostri sunt vorbitori de limbi straine (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola , greaca, rusa), cu abilitati de comunicare excelente, pregatiti in orice moment sa ofere solutii optime de transport clientilor nostri.

Cum contribuie Logitrans la dezvoltarea industriei agricole, prin  :

  • solutii personalizate de transport de marfa destinata agriculturii (cereale, fertilizatori ecologici, seminte, pamant, enzime ecologice, plante, pomi, tutun crud) 
  • solutii de transport agabaritic pentru utilaje si echipamente agricole (tractoare, combine agricole, semanatori)
  • asistenta/consultanta in ceea ce priveste documentatia necesara a produselor/utilajelor transportate
  • servicii de depozitare in caz de necesitate
  • asigurarea marfurilor transportate
  • informatii updatate, in timp real asupra pozitiei vehiculelor ce transporta marfa si comunicarea in permanenta cu clientii nostri pe durata transportului 

  Prin parteneriatele incheiate cu producatori si fermieri, cu clienti ce activeaza in industria agricola, participam prin serviciile noastre de logistica si transport, in fiecare primavara si toamna la campaniile de insamantare/fertilizare a pamantului si plantelor organizate de fermieri, utilizand produsele BIO transportate de Logitrans Romania.

  Viticultura este un alt sector unde contribuim prin serviciile noastre de transport, la dezvoltarea industriei agricole, avand un portofoliu larg de clienti cultivatori de vita de vie si producatori de vinuri. Acestia importa frecvent din UE utilaje si echipamente pentru  cultivarea vitei de vie si producerea vinuluiechipamente pentru crame, butoiaie si baricuri pentru invechirea vinurilor si diverse alte produse si echipamente destinate ramurei viticole si vinului, iar Logitrans realizeaza cu succes de fiecare data transportul solicitat de clientii nostri.

  Folosim programe de software performante integrate in activitatea de logistica, avem o echipa solida si omogena, oameni specializati, vorbitori de limbi straine, dedicati muncii si serviciilor pe care le presteaza, economisind astfel timpul clientilor nostri si creand plus valoare business-ului in care ei activeaza.

AI NEVOIE DE ASISTENTA?
SOLICITA COTATIE

Completati formularul de mai jos si in scurt timp un reprezentant Logitrans va lua legatura cu dumneavoastra. Va multumim!

Societate Comerciala
Persoana contact (obligatoriu)
Telefon (obligatoriu)
Email
Tip marfa
Greutate
Localitate incarcare
Localitate descarcare
Mentiuni

X
SOLICITA COTATIE
SOLICITA COTATIE

Completati formularul de mai jos si in scurt timp un reprezentant Logitrans va lua legatura cu dumneavoastra. Va multumim!

Societate Comerciala
Persoana contact (obligatoriu)
Telefon (obligatoriu)
Email
Tip marfa
Greutate
Localitate incarcare
Localitate descarcare
Mentiuni

X
SOLICITA COTATIE
ro_RORO
en_USEN de_DE_formalDE it_ITIT es_ESES ro_RORO
+4 0374 038 038