Vrem ca amprenta noastra in domeniul logisticii de transport sa conteze !

Vrem sa cream un viitor durabil si sigur pentru compania noastra.

De 12 ani, Logitrans Romania activeaza in domeniul logisticii de transport, fiind prezenta pe piata transporturilor  internationale de marfuri atat in tarile din Uniunea Europeana, cat si in spatiul extracomunitar, ajungand sa transporte marfa inspre/dinspre destinatii de pe toate continentele lumii, rute acoperite cu succes atat prin transportul rutier , cat si transportul maritim-spre porturi ca Shanghai,Singapore,Hong Kong,Rotterdam,Cape Town,Sydney,New York,Panama,Jebel Ali, sau prin transport aerian cargo-catre principalele aeroporturi de pe glob.

Impreuna cu oamenii si colaboratorii nostri care impartasesc aceleasi valori ca si noi am creat un cadru de siguranta pentru desfasurarea proiectelor comune. Prin incredere, calitate si respect am dus servicul de logistica si transport la un nou stadiu, generand in acelasi timp pentru partenerii nostri garantia unei relatii de afaceri stabile si de durata.

Suntem o echipa solida cu o viziune clara a viitorului , cu dorinta permanenta de dezvoltare, de inovatie, de noi idei si strategii de promovare si performanta in logistica de transport.

Vezi echipa Logitrans Romania


Piatra Neamt: (+4) 0233 282 245; Bucuresti: (+4) 021 202 3037; Sibiu: (+) 0269 708 800; Iasi: (+4) 0232 704 109; Bacau: (+4) 023 453 3496