Serviciul clienti

Serviciul clienti al brandului Logitrans Romania este sustinut in permanenta de:

Oamenii Logitrans care dedica o mare parte din timpul, energia si pasiunea lor domeniului de transport si logistica

  • consilierea clientului cu privire la documentele necesare care trebuie sa insoteasca marfa ce urmeaza a fi transportata si modul corect de ambalare a produselor functie de natura lor si a tipului de vehicul de transport
  • preluarea marfii de la furnizor, incarcarea efectiva a produselor in autovehicul
  • monitorizarea marfii in timp real, pe intreaga durata a transportului
  • consultanta oferita clientului pe intreaga durata a transportului
  • livrarea efectiva si in siguranta a marfii catre clientul final.

Este un intreg proces logistic care sta la baza fiecarei solutii de transport oferite clientilor nostri.

Cunostinte si experienta in domeniul transporturilor dobandite in timp

Investim in oameni si in dezvoltarea lor profesionala. Pentru ca in spatele serviciilor sunt oameni. Si oamenii creeaza performanta si siguranta pentru desfasurarea proiectelor clientilor nostri. Calitatea serviciilor noastre de transport este influentata in mod direct de valoarea oamenilor Logitrans, a caror performanta este sustinuta si incurajata in mod constant de managementul companiei. Se organizeaza in permanenta programe de training personalizate ce targheteaza atat dezvoltarea cunostintelor tehnice a oamenilor nostri cat si a aptitudinilor native.

Oameni cu expertiza in diverse domenii

Calitatea serviciilor de transport reprezinta un cumul de servicii oferit in primul rand de departamentul de logistica si completat ulterior de toate departamentele cu care clientul intra in contact: contabilitate, credit control, administrativ, marketing si dezvoltare. Toate departamentele companiei noastre au aceeasi orientare spre client si lucreaza interdependent pentru generarea de solutii optime de logistica si transport pentru a raspunde oricarei cereri venite din partea clientilor nostri.

Platforme solide si investitii in programe de software performante dedicate domeniului de transport

Investim in permanenta in perfectionarea activitatii de transport, a proceselor si procedurilor de lucru prin dezvoltarea si actualizarea in mod constant a programelor de software si solutiilor IT Logitrans.

Automatizarea fluxului de informatii, platformele solide pe care ne desfasuram activitatea, profesionalismul si dedicatia oamenilor Logitrans si pasiunea pe care o punem in fiecare oferta/solutie de transport au dus la crearea de parteneriate solide pe termen lung cu clientii nostri si au facut posibila externalizarea cu succes al serviciului de logistica al acestora catre noi, LOGITRANS ROMANIA.

AI NEVOIE DE ASISTENTA?
SOLICITA COTATIE

Completati formularul de mai jos si in scurt timp un reprezentant Logitrans va lua legatura cu dumneavoastra. Va multumim!

Societate Comerciala
Persoana contact (obligatoriu)
Telefon (obligatoriu)
Email
Tip marfa
Greutate
Localitate incarcare
Localitate descarcare
Mentiuni

X
SOLICITA COTATIE
SOLICITA COTATIE

Completati formularul de mai jos si in scurt timp un reprezentant Logitrans va lua legatura cu dumneavoastra. Va multumim!

Societate Comerciala
Persoana contact (obligatoriu)
Telefon (obligatoriu)
Email
Tip marfa
Greutate
Localitate incarcare
Localitate descarcare
Mentiuni

X
SOLICITA COTATIE
ro_RORO
en_USEN de_DE_formalDE it_ITIT es_ESES ro_RORO
+4 0374 038 038