Prietenos cu mediul – Eco friendly

Transport rezervoare GPL, skid-uri petroliere, statii GPL mobile . Fiecare an aduce cate o provocare echipei Logitrans Romania. In anul 2015, am incheiat cu suscces parteneriatul cu Regio Impex, companie specializata in distributia de echipamente destinate benzinariilor, dar si constructia statiilor de distributie a carburantilor. Din dorinta de a optimiza relatia cu mediul inconjurator si de a ne face mediul prieten, la cererea partenerului nostru Regio Impex, ne-am implicat cu mult entuziasm in sustinerea proiectelor companiei, in domeniul instalatiilor auto de gaz ( GPL ), punandu-le la dispozitie o flota diversa de autovehicule pentru transportul acestor instalatii.

Regio-BODYIncepand cu anul 2015, Logitrans Romania a organizat transportul de profile metalice din Polonia pentru statiile de alimentare cu combustibil din Romania, iar din Italia, camioanele noastre au incarcat skid-uri petroliere pentru acelasi beneficiar.

Skid-urile GPL pentru alimentare auto sunt statii mobile complete, pentru distributia de gaz petrolier lichefiat. Acestea sunt compuse din distribuitoare GPL, rezervoare de diferite capacitati si intreaga instalatie de distributie si livrare catre autoturisme.


„Dorim sa va anuntam ca suntem multumiti de colaborarea cu firma dumneavoastra, de profesionalismul de care ati dat dovada, de acuratete in munca si desigur, un pret rezonabil. Va multumim si speram ca vom continua in aceeasi modalitate”. 

George Marinescu, sef departament GPL, Regio Impex SRL


Incarcarile s-au efectuat din depozitul furnizorului in camioane cu prelata de 40 tone. Forma skid-urilor a impus o atentie deosebita in ceea ce priveste ancorarea lor, iar consilierii nostri logistici au gasit solutia optima de transport in conditii de maxima siguranta. Descarcarile s-au efectuat cu macaraua in depozitul furnizorului. Pentru a depasi cu succes provocarile impuse de proiectele desfasurate in conditii speciale, a fost necesara cea mai buna coordonare a intregii echipe de profesionisti Logitrans Romania, orientata spre satisfactia clientului final.

PHONES

Piatra Neamt +4 0233 282 245
Bucuresti        +4 021 795 7784
Bacau              +4 0234 533 496
Sibiu                +4 0269 708 800
Constanta       +4 0241 482 245

SUPORT         +40 374 038 038

 

SOLICITA COTATIE