Marsupii la Koln

Isara este brand-ul romanesc care produce marsupii ergonomice pentru copii, cu expunere internationala. Pentru Isara, siguranta bebelusului este cea mai importanta, de aceea, utilizarea materialelor de calitate superioara este o prioritate. De-a lungul procesului de creatie s-a investit mult la nivel de testare a materialelor, in scopul asigurarii ca acestea corespund cu normele de siguranta in ceea ce priveste cele mai mici detalii, de la tesaturi pana la materiale si chingi.

In anul 2016, Isara a participat la cel mai mare targ de profil, King und Jugend, la Koln, iar la cererea lor, Logitrans Romania a organizat transportul tur-retur a marfurilor necesare pentru participarea la expozitie.


„A fost o experienta unica, care ne-a adus mult feedback pozitiv din partea clientilor nostri. Toata organizarea a fost destul de presanta si pot spune ca una dintre cele mai bune experiente in tot ceea ce a insemnat organizare, a fost colaborarea cu Logitrans Romania. Au facut totul ca sa ne ia de pe umeri stresul acestei organizari. Masinile au ajuns exact la timp, atat la dus cat si la intors, ceea ce ne face sa credem ca ei vor fi partenerii nostri si de acum incolo”.
Monica Olarie – owner ISARA


Amenajarea si dezamenajarea standurilor in cadrul targurilor de profil se face pe baza unui program strict, astfel ca masinile noastre au avut un interval fix de descarcare a turului, respectiv – incarcare a returului, intervale care au fost respectate intocmai, inclusiv in conditiile unui transport in regim de grupaj.

Logitrans Romania vine in intampinarea clientilor cu solutii eficiente si personalizate pentru orice tip de proiect care necesita transport. Stim ca timpul, coordonarea perfecta cu clientul si promptitudinea sunt foarte importante pentru clientii nostri, de aceea, indiferent ca vorbim despre transporturi in regim de grupaj sau exclusiv, respectam cu strictete termenii stabiliti. Proiectele cu termene limita si conditii speciale, ne inspira si ne provoaca sa ne autodepasim.


PHONES

Piatra Neamt +4 0233 282 245
Bucuresti        +4 021 795 7784
Bacau              +4 0234 533 496
Sibiu                +4 0269 708 800
Constanta       +4 0241 482 245

SUPORT         +40 374 038 038

 

SOLICITA COTATIE