Pisten Bully

Pisten Bully – transporturi agabaritice

Pisten BullyDe mai bine de 30 de ani, Pisten Bully este echipamentul cu ajutorul caruia este explorata Antarctica. Este partenerul de inceredere in orice zona cu zapada si gheata si isi arata performantele indiferent de conditiile meteorologice. In ceea ce priveste partiile de ski, in timpul zilei cand se schiaza, se formeaza movile de zapada de la virajele facute de schiori; acestea sunt nivelate cu lama din fata masini, bulgarii de zapada si gheata sunt sfaramati cu freza masinii, iar covorul din spatele masinii preseaza si da nivelul dorit.

In anul 2014, la solicitarea doamnei Doina Dranca, director general al SC Bucura Com SRL, am organizat transportul unui utilaj Pisten Bully 300 de la firma Pistentech ( Austria ), la Vatra Dornei. Folosit atat pentru nivelarea zapezii naturale, cat si la transportul generatoarelor de zapada artificiala de la un hidrant la altul, utilajul a facilitat in anul 2015 functionarea optima a partiei, aceasta fiind singura partie functionala din zona Moldovei in sezonul respectiv.


„Oferim siguranta si conditii optime schiorilor de pe partia Parc, cu ajutorul echipamentului Pisten Bully. In realizarea acestui proiect i-am avut alaturi pe partenerii nostri in transporturi, Logitrans Romania, care au realizat acest transport special in conditii de siguranta”. 

Doina Dranca, director general al SC Bucura Com SRL


Echipa de logistica a Logitrans Romania a personalizat intotdeauna solutiile de transport pentru utilaje agricole si industriale, utilaje de constructii, structuri metalice, cistrne si rezervoare, containere, constructii mobile, ambarcatiuni navale precum si pentru orice tip de produs care se incadreaza in clasa marfurilor agabaritice. Transportul acestor marfuri se realizeaza cu camioane, platforme sau semiremorci tip trailer, omologate si autorizate sa transporte acest tip de marfuri.

PHONES

Piatra Neamt +4 0233 282 245
Bucuresti        +4 021 795 7784
Bacau              +4 0234 533 496
Sibiu                +4 0269 708 800
Constanta       +4 0241 482 245

SUPORT         +40 374 038 038

 

SOLICITA COTATIE