Retur in zbor

Transporturi agabaritice aeronave civile si componente ale acestora
Avionul Antonov AN-2 a zburat pentru prima data in august 1947 si a fost primul avion proiectat de biroul Antonov. Detine recordul Guiness pentru cea mai lunga durata de fabricatie a unui avion 1947 – 1992. Considerat cel mai mare biplan in serviciu, Antonov AN-2 este folosit in special ca avion utilitar/agricol datorita vitezei reduse si inaltimii mici la care acesta poate zbura. Poate fi si in varianta lansare parasutisti sau pentru transportul de pasageri, putand transporta 12 persoane.

In cadrul companiei Regional Air Service, aeronava inmatriculata YR-APD este folosita pentru zboruri aviochimice pentru tratarea culturilor si combatarea anumitor paraziti sau pentru imprastierea ingrasemintelor.


Regional Air Services & Logitrans Romania
„Pentru unicitate si pentru un aer de familiaritate, avionul care pleaca in misiuni specifice de tratare a culturilor agricole, a fost personalizat prin desenarea unei imagini cu un catel care ne-a fost tuturor simpatic si pe care il chema Gogu”.

Serban Calinoiu – inginer departament tehnic


In anul 2016, la cererea partenerului nostru Regional Air Services, care administreaza Aeroportul International Tuzla, am organizat transportul unei aeronave Antonov AN-2 in Ungaria pentru reparatii si mentenanta. Consilierii nostri logistici au gasit solutia optima de transport a aeronavei, in doua etape: corpul aeronavei ( datorita dimensiunilor agabaritice ) a fost transportat cu o platforma auto, iar aripile si alte componente au fost incarcate pe un camion cu prelata. Avand ca suport experienta si cunostiintele acumulate in timp, am sustinut proiectele partenerului nostru de-a lungul anilor in care am colaborat, organizand preluarea de aeronave de pe aeroportul Tuzla pentru a fi transportate catre diverse destinatii din Europa. Dupa finalizarea operatiunilor de mentenanta, aeronavele s-au intors pe aeroportul Tuzla, fie in zbor, fie in regim de transporturi rutiere agabaritice organizate de Logitrans Romania.


PHONES

Piatra Neamt +4 0233 282 245
Bucuresti        +4 021 795 7784
Bacau              +4 0234 533 496
Sibiu                +4 0269 708 800
Constanta       +4 0241 482 245

SUPORT         +40 374 038 038

 

SOLICITA COTATIE