Marfuri transportate

Marfuri transportate. Oferim solutii de transport exclusiv sau in regim grupaj pentru orice tip de marfa, incepand de la marfuri generale pana la marfuri care necesita temperatura controlata, marfuri periculoase (ADR) sau agabaratice (utilaje, ambarcatiuni navale).
  • Acordam o importanta majora sigurantei marfii pe durata transportului.
  • Adaptam serviciile de transport si logistica in functie de cerintele clientilor nostri.
  • Oferim consiliere personalizata in functie de tipul de marfa privind conditiile optime de transport.

Alaturi de parteneri de incredere cautam in permanenta sa imbunatatim serviciile noastre astfel incat sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune solutii de logistica si transport, indiferent de sectorul de activitate, de ruta de transport sau natura marfii transportate.

TRANSPORT MARFURI GENERALE

Echipamente IT, echipamente industriale sau agricole, decoratiuni interioare, mobilier, materiale de constructii sau confectii metalice, piese auto, textile, opere de arta, cosmetice sau orice alte produse de uz casnic – sunt doar o parte din marfurile pe care le transportam frecvent, pe orice ruta din Europa sau tarile extracomunitare, marfuri care se incadreaza in categoria de transport marfuri generale.

TRANSPORT MARFURI FRIGORIFICE SAU CU TEMPERATURA CONTROLATA

Pentru produse alimentare proaspete /refrigerate /congelate, precum si pentru medicamente, flori, substante chimice sau farmaceutice, care necesita temperatura controlata pe durata transportului, oferim solutii de transport in conditii de maxima siguranta si curatenie, in acord cu normele internationale in vigoare.

Mijloacele auto folosite pentru transportul acestor marfuri sunt dotate cu aparate frigorifice care mentin temperaturi intre -18 grade / + 20 grade Celsius si cu termodiagrama printabila.

TRANSPORT MARFURI AGABARITICE

Transport marfuri agabaritice . Anumite marfuri care au dimensini atipice sau greutate foarte mare, cum ar fi tractoare, utilaje agricole, structuri metalice, cisterne si rezervoare, containere, constructii mobile, ambarcatiuni navale sau aeronautice, sau orice alte produse ce depasesc dimensiunile sau greutatea standard, necesita o logistica aparte, o coordonare atenta si o solutie de transport exceptionala.

Obtinem autorizatiile specifice necesare acestor tipuri de marfa, furnizam inclusiv servicii de escorta si asiguram marfa pe toata durata transportului.

TRANSPORT MARFURI PERICULOASE  (ADR)

Transport marfuri periculoase (ADR). Transportul de marfuri ADR impune, prin natura sa, conditii speciale si respectarea cu strictete a reglementarilor legale in domeniul de transport.

Siguranta primeaza pentru acest tip de transport !

Consilierii nostri specialisti in transport ADR iti ofera solutii optime, cu mijloace de transport adecvate si omologate, respectand standardele ADR de securitate si de protectia mediului privind transportul acestui tip de marfa. Asiguram suportul necesar pentru rezolvarea tuturor detaliilor specifice organizarii transportului, intotdeauna in conditii de siguranta maxima si in cel mai scurt timp posibil. Transporturile ADR se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR.

O clasificare generala a marfurilor ADR transportate de noi, gasiti in lista de mai jos:

Clasa 2: gaze
Clasa 3: lichide inflamabile
Clasa 4.1: substante solide inflamabile, substante autoreactive si substante explozive, desensibilizate solide
Clasa 4.2: substante care se aprind spontan
Clasa 4.3: substante care la contactul cu apa degaja gaze inflamabile
Clasa 5.1: substante comburante
Clasa 5.2: peroxizi organici
Clasa 6.1: substante toxice
Clasa 6.2: substante infectioase
Clasa 8: substante corosive
Clasa 9: substante si obiecte periculoase diverse

Serviciile de transport sunt personalizate in functie de tipul de marfa si permit clientilor sa isi diminueze costurile, cheltuielile de distributie si sa isi eficientizeze procesul de productie.

TRANSPORT MARFURI IN STARE LICHIDA

Transport marfuri in stare lichida.  Avem resursele si experienta necesara pentru a oferi solutii de transport indiferent de specificul bunurilor care trebuie transportate.

Oferim solutii de transport si pentru marfa in stare lichida sau pulverulenta care trebuie transportata pe rute europene sau interne, pe teritoriul Romaniei. Consilierii nostri iti pun la dispozitie cisterne speciale conforme cu standardele internationale pentru transportul acestui tip de marfa.

Respectam toate standardele de securitate si de protectia mediului si acordam o importanta majora sigurantei marfii pe toata durata transportului.

TRANSPORT EFECTE PERSONALE

Transport efecte personale. Noi intelegem ca fiecare client este unic, de aceea acordam consiliere personalizata atat persoanelor fizice care doresc sa se relocheze si sa isi transporte la noua locatie propriile bunuri (efecte personale), cat si companiilor specializate in relocari internationale.

Schimbarea domiciliului si transportul in siguranta al bunurilor personale devine alaturi de noi, un simplu proces usor de pus in aplicare, prin transportul de tip door-to-door.

Intrucat transportul bunurilor personale nu intra sub incidenta conventiei CMR, consilierii nostri va pun la dispozitie toata documentatia necesara pentru efectuarea transportului in conditii de maxima siguranta.

Adaptam serviciile de transport si logistica in functie de necesitatile si cerintele clientilor nostri, indiferent de natura bunurilor transportate.


Din anul 2013, Logitrans Romania este membra FIATA – INTERNATIONAL FEDERATION OF FREIGHT FORWARDERS ASSOCIATIONS