TRANSPORT AERIAN CARGO

Transport aerian cargo. Când TIMPUL este esențial pentru tine,iar destinatia marfii indepartata, serviciile Logitrans de transport aerian cargo pot fi solutia optima.

Indiferent de mărimea, tipul și frecvența încărcăturii, logistica noastra de transport cargo in spatiul aerian este pregatita sa raspunda dorintelor clientilor nostri, iar posibilitatile de transport sunt nesfarsite, din si catre orice aeroport din lume, fie ca alegi varianta airport-to-airport, door-to-door sau in orice alta combinatie.

Majoritatea țărilor au reguli și reglementări naționale care sunt în mod constant revizuite și modificate, controlul vamal, securitatea, cerintele de licenta, iar labirintul acestor reglementări, al cerințelor de securitate și de conformitate este nesfârșit și poate întârzia sau ingreuna transportul.
Colegii nostri din echipa Logitrans, special pregatiti în domeniul transportului aerian cargo, au insa cunoștințele necesare cu privire la aceste condiții, reguli și reglementări specifice fiecarei tari și folosesc aceste cunoștințe pentru a face față tuturor procedurilor de administrare, documentare si logistica pentru a finaliza cu succes transportul dvs., în orice colt al lumii.

Transportul aerian de bunuri periculoase ( DGR ) se realizeaza numai prin obtinerea si analiza in prealabil a fisei de securitate a produsului respectiv, in conformitate cu reglementarile IATA ( DGR ).

Ce iti oferim prin serviciile LOGITRANS de transport aerian cargo?

  • • Documentatie de transport necesara;
    • Comunicare permanenta cu un consilier Logitrans Romania pe toata durata tranzitului;
    • Monitorizare permanenta a transportului tau, de la incarcare pana la descarcarea marfii;
    • Asigurare pentru marfa transportata.
AI NEVOIE DE ASISTENTA?