TRANSPORT RUTIER

Transport rutier de marfa. Logitrans Romania organizeaza transport rutier de marfa, in regim exclusiv si grupaj, in conditii de maxima siguranta, adaptate specificului marfurilor tale.

Oriunde in EUROPA si ASIA, echipa noastra este pregatita sa organizeze logistica de transport, catre orice destinatie rutiera atata timp cat exista sosea pana la punctul de descarcare…

Munca, perseverenta, tenacitatea si experienta echipei noastre a condus la performantele pe care astazi le avem in domeniul  logisticii de transport, ne-a dezvoltat spiritul de aventura reusind sa raspundem cu succes la solutii de transport  rutier care au depasit limitele continentului EUROPEAN, pana in indepartatul Orient Mijlociu,in Irak..si finalizand cu succes aceste transporturi.

Ne mandrim cu un portofoliu larg de clienti din diverse domenii de activitate, alaturi de care cream parteneriate solide si de durata, bazate pe incredere, calitate si respect si ne bucuram de fiecare data cand reusim sa adaugam la acest portofoliu un nou client, o noua ruta de transport, o noua solicitare la care reusim de fiecare data sa raspundem cu succes si sa oferim solutie de transport si siguranta.

Acordam o importanta majora sigurantei marfurilor transportate, comunicarii si informarii clientului pe toata durata transportului, analizam impreuna orice aspect privind buna desfasurare a tuturor etapelor necesare transportului.

Transportam marfa pe orice ruta si gasim solutie pentru orice tip de marfa:

  • Exporturi si importuri in Europa si Asia, cu punct de legatura Romania
  • Exporturi si importuri intre tarile Uniunii Europene
  • Transporturi rutiere in zona Orientului Mijlociu
  • Transporturi pe rute interne in Romania

Link-uri utile: Disponibil auto; Transport maritim containerizat; Transport aerian cargo;

Vezi mai jos rutele noastre de transport: