Our people drive our success !

Credem cu adevarat în dezvoltarea oamenilor nostri –este esențial in activitatea noastra si in domeniul in care ne promovam afacerea!

Investim în oameni, in pregatirea si formarea lor profesionala, le oferim numeroase oportunitati de invatare și dezvoltare în cadrul companiei. Ne asiguram ca oamenii cu adevarat buni nu trec neobservati, 80% din promovarile in pozitii manageriale se fac cu oameni din interior, din echipa noastra.

Suport, Angajement, Oportunitate – sunt doar 3 dintre caracteristicile care descriu LOGITRANS Romania.
O data intrat in echipa, devii parte importanta din joc. Ne bazam pe tine, iar tu la randul tau, stii ca poti conta pe noi oricand este nevoie. Munca fiecaruia este la fel de importanta si apreciata, indiferent de pozitia pe care o ocupa in echipa.

We work all together as one team!

Spiritul de echipa se află în centrul culturii companiei noastre, indiferent de locul/biroul in care operează aceste echipe. Lucram impreuna zi de zi, comunicam in permanenta reusind astfel impreuna, sa cream un mediu de lucru placut, atat la nivel personal cat si profesional, benefic performantei si dezvoltarii activitatii noastre, atat pe termen scurt cat si pentru o perioada indelungata.

Ne mandrim cu capacitatea noastra de a aduna laolalta oameni buni si seriosi, care sa formeze  echipele performante de care avem nevoie. Si asta se datoreaza cu siguranta, modului în care am inteles si am acceptat ideea ca diversitatea de mentalitate si cultura a oamenilor nostri, ne face mai puternici si mai buni in tot ceea ce facem.

Acting today with tomorrow in mind!

Industria in care activam se schimba in mod constant. Suntem norocosi sa avem alaturi oameni buni , seriosi, dedicati muncii lor, oameni care accepta provocarile acestui job si se dezvolta continuu in cadrul echipei. Opiniile, personalitatile si perspectivele diferite ale fiecaruia dintre noi, ne inspira si contribuie la performantele echipei LOGITRANS.

Suntem o echipa solida cu o viziune clara a viitorului , cu dorinta permanenta de dezvoltare, de inovatie, de noi idei si strategii de promovare si performanta in logistica de transport, domeniu in care activam si ne dorim sa ajungem cat mai buni.

Vezi si Valorile noastre; Cariere;