Noi, oamenii Logitrans stim ca excelenta in organizatie  vine pe fundamentul educatiei, responsabilitatii si pasiunii in domeniul in care activam . Aceasta filozofie este proiectata catre serviciile Logitrans Romania, fiind baza pe care business-ul nostru a fost gandit si creat.

Suntem un brand care ofera servicii specializate de transport si logistica si suntem mandri de felul in care am creat, livrat si atras valoare in mediul de afaceri atat din Romania, cat si la nivel international, in comunitatea europeana si extracomunitara.

Avem  o viziune clara asupra viitorului in logistica de transport– solutiile de transport multimodal- solutii complexe de transport de marfa prin combinarea transportului rutier, cu cel maritim si/sau aerian cargo, astfel incat sa putem oferi clientilor nostri solutii de transport integrat end-to-end .

we work together as one team

Spiritul de echipa se afla in centrul culturii companiei noastre.
Credem cu adevarat in dezvoltarea oamenilor nostri - este esential in activitatea noastra.

VREM CA AMPRENTA NOASTRA SA CONTEZE!

Avem o viziune clara asupra viitorului - solutiile de transport multimodal
Combinarea transportului rutier cu cel maritim si aerian

 
”Transporting your business to success”

Experienta, competenta in servirea clientilor Logitrans, consultanta specializata in  domeniul transporturilor, solutiile de logistica oferite,  construirea platformelor solide pe care ne desfasuram activitatea  contribuie la :

  • dezvoltarea afacerilor de familie,
  • sustinerea companiilor aflate in plina dezvoltare,
  • realizarea proiectelor marilor companii si branduri nationale si internationale.

Vrem ca viziunea noastra sa fie un generator de energie si curaj, de incredere si idei inovatoare pentru oamenii si partenerii nostri.

„Scopul nostru este sa cream un viitor durabil si sigur pentru compania noastra. Astfel, misiunea noastra este sa oferim in domeniul transportului si al logisticii o altfel de experienta a serviciului de clienti, sa determinam crestearea economica a oamenilor, partenerilor si comunitatilor in care ne desfasuram activitatea prin sediile noastre. Intelegem impactul pe care il avem asupra celor din jur si vrem ca amprenta noastra sa conteze”.

                                                                        ”Credem ca parteneriatele bazate pe schimbul de valoare genereaza crestere reciproca”

Viziunea globala, intelegerea dinamismului economiei de piata europeana si mondiala,  pasiunea cu care ne desfasuram activitatea, ne-a stimulat in permanenta dorinta de dezvoltare a parteneriatelor cu clienti internationali, reusind impreuna sa realizam  in mod constant schimb de valoare, precum si extinderea serviciilor existente ale organizatiei noastre .

La nivel national, impreuna cu partenerii nostri din Romania dezvoltam prin activitatea zilnica, mediul de afaceri intern , imbunatatim perceptia asupra potentialului romanesc, promovand prin intermediul business-ului nostru lucrurile bune si frumoase care pot fi facute in tara noastra.

                                                   „NOI, OAMENII LOGITRANS, CREAM CADRUL DE SIGURANTA PENTRU   DESFASURAREA PROIECTELOR TALE” 

"NOI, OAMENII LOGITRANS, CREAM CADRUL DE SIGURANTA PENTRU   DESFASURAREA PROIECTELOR TALE" 

Avem o viziune clara asupra viitorului - solutiile de transport multimodal
Combinarea transportului rutier cu cel maritim si aerian