SHAPE YOUR FUTURE !

Oportunitatile create de noi pentru o cariera in domeniul logisticii de transport sunt armonizate cu obiectivele personale ale fiecarui angajat, fapt ce garanteaza dezvoltarea continua atat personala, cat si profesionala a fiecarui membru al echipei.

Fie ca iti doresti sa gestionezi un portofoliu de clienti , fie iti propui sa avansezi in cariera si sa devii liderul unei echipe asumandu-ti atat responsabilitatile cat si beneficiile unei pozitii manageriale, Logitrans iti sustine aspiratiile si iti creaza contextul pentru a iti indeplini dorintele.

CHALLENGE YOURSELF & BE THE BEST !

Odata intrat in echipa, devii parte importanta din Logitrans. Ne bazam pe tine, iar tu stii ca poti conta pe noi in orice situatie.

Munca fiecaruia este la fel de importanta si apreciata, indiferent de pozitia pe care o ocupa in echipa.

In compania noastra oamenii isi creaza propriile sanse, fiecare dintre noi detinand controlul asupra propriei cariere.

GREAT WORK IS POSSIBLE ONLY IN GREAT WORKPLACES !

de ce sa lucrezi la noi?

Suntem o companie in continua dezvoltare

fiecare angajat beneficiaza de pregatire personalizata

cream oportunitati privind locatia de lucru

Ideile noi, inovatia si implicarea sunt sustinute de management

Apreciem si recompensam loialitatea/ performanta

Vrei sa ni te alaturi ?

”We hire for attitude and train for skills”

Desi suntem diferiti , calitatile unice ale fiecarui om din echipa sunt in centrul tuturor lucrurilor pe care le realizam aici la Logitrans, reusind sa cream impreuna o cultura unica in care orice membru al echipei poate straluci.

Croieste-ti alaturi de noi o cariera de succes, trimite CV-ul tau, insotit de o scrisoare de intentie, la adresa de e-mail: cariere@logitrans-romania.com sau acceseaza link-ul de mai jos.