Oamenii extraordinari

vin din cele mai neasteptate locuri


A lucra cu noi insemana a da startul sau a continua constructia unei cariere in domeniul logisticii si transportului de marfa , barometrul economiei si implicit liantul dintre toate sectoarele economice , atat la nivel local, cat si la nivel global . Iti vom intelege cat mai bine abilitatile native , le vom adapta strategii eficiente si vom aduce catre tine oportunitati si provocari care ti se potrivesc .Vom sti unde sa te orientam sa-ti investesti timpul si energia pentru a-ti atinge obiectivele pesonale si profesionale . Succesul este un proces continuu de slefuire in care te putem ghida prin experienta oamenilor care au facut cariera in compania noastra .

Shadow
Slider

25% dintre angajați

participă la dezvoltarea de noi proiecte

85% dintre pozițiile din management

sunt ocupate prin promovări interne

89% dintre angajați

ar recomanda Logitrans unui prieten


CONSTRUIESTE-TI O CARIERA

A lucra la Logitrans ,  in domeniul logisticii si transportului de marfa ,   înseamnă șansa de a te bucura de o  cariera care iti ofera oprotunitatea diversitatii , prin conectarea zilnica prin servicul pe care il oferim ,  la diverse alte industrii. Fiecare serviciu realizat ,  iti asigura un aport de noi cunostinte  sau upgradarea celor deja stiute  , discutii sau intrevederi  cu specialisti in anumite domenii ,  care pot starni o avalansa de curiozitati si de noi perspective pentru tine .   Indiferent daca iti doresti dezvoltarea continua a  aceluiasi job ,  in acelasi departament , sau  daca iti doresti sa creezi si  inovezi  , sau  sa devii un manager care inspira si  care are  o mare influenta in organizatia noastra ,iti vom  oferi oportunitățile și provocarile. O cariera bine definita iti va asigura performantele si evolutia .


DESCOPERA-TI NOI ABILITATI

Realizarea unei sarcini in plus reprezinta un lucru minor in economia unei zile , dar conteaza foarte mult in cariera . Descoperindu-ti noi abilitati si imbunatatindu- le pe fiecare , chiar si  cu un procent de doar 1% , vei obtine o evolutie semnificativa atunci cand le cumulezi . Prin implicare ,  oamenii  nostri pregatiti sa lucreze cu tine iti vor  crea programe si practici necesare imbunatatirii activitatilor  si iti vor  aprecia performantele prin feedback constant .


ATINGE-TI OBIECTIVELE PERSONALE SI PROFESIONALE

Te sustinem sa -ti setezi obiective realiste din punct de vedere al experientei tale , care sa-ti influenteze puternic motivatia .La randul ei , motivatia iti va  influenta eficienta profesionala si realizarile personale.


În compania noastră, oamenii își crează propriile șanse, fiecare dintre noi deținând controlul asupra propriei cariereCE NE GHIDEAZĂ CULTURA ȘI CE ÎNSEAMNĂ ASTA PENTRU OAMENII NOȘTRI?


Creativitatea ne defineste compania

Suntem norocosi sa avem in companie oameni creativi , cu personalitati multiple . Opiniile si perspectivele diferite , inspira noile idei si inovatii , necesare schimbarii constructive . Actionam cu curaj, responsabilitate si integritate stiind ca parteneriatele bazate pe schimbul de valoare generaza crestere reciproca.

Anagajamentul fata de procesul de imbunatatire ne determina progresul .

Cream constant pentru oamenii nostri oprotunitati de invatare si dezvoltare . Sistemele de perfectionare construite intern , ne aduc impreuna , ne sustin activitatea si cuantifica evolutia companiei cat si pe cea individuala .Astfel , ceea ce conteaza pentru fiecare membru al companiei este sa intreprinda , constant , actiuni necesare progresului .

Implicarea face ca amprenta noastra sa conteze

Suntem mandri de modul in care am creat si atras valoare in industria in care activam si in mediul de afaceri intern si international .Este absolut necesar ca logistica de transport sa fie un serviciu de excelenta , calitatea acestui tip de serviciu avand o influenta cruciala asupra bunei desfasurari a activitatilor economice curente , pentru toti cei aflati in acest lant al economiei globale .

Slider


Conditiile , beneficiile si oportunitatile  unei cariere in  Logitrans pot diferi in functie de tipul pozitiei , departament ,contract .  Daca esti interestat si / sau  pasionat  de domeniul in care activam , indiferent de cultura sau  tara din care provii , rasa , generatie ,disabilitati sau convingeri ,  verifica posturile disponibile in Logitrans si aplica pentru ele .


01234

Programe pentru absolventi

Programele absolvite vor oferi o perspectiva de start asupra jobului si departamentului ales , cat si  a organizatiei Logitrans

012345678

Arii diferite de joburi

Gaseste jobul potrivit tie in unul dintre departamentele noastre. Oamenii Logitrans cu experienta iti vor sustine parcursul in companie

0123456

Programe interne de dezvoltare

Programele absolvite vor oferi o perspectiva completa asupra jobului si departamentului ales , cat si  a organizatiei Logitrans

0101234

Industrii deservite

Alege industria pentru care vrei sa generezi  solutii  de logistica & transport end -to- end si  te vom pregati sa sustii proiectele clientilor Logitrans


truck-vignette-orange.png

PHONES

Piatra Neamt +4 0233 282 245
Bucuresti        +4 021 795 7784
Bacau              +4 0234 533 496
Sibiu                +4 0269 708 800
Constanta       +4 0241 482 245

SUPORT         +40 374 038 038

 

PHONE

Piatra Neamt +4 0233 282 245
Bucuresti +4 021 795 7784
Bacau +4 0234 533 496
Sibiu +4 0269 708 800
Constanta +4 0241 482 245

SUPORT +40 374 038 038